Snijd het vlees in blokken en dep het droog met keukenpapier. Verhit in een braadpan de olie en bak het vlees in gedeelten om en om bruin. Neem het vlees met een schuimspaan uit de pan en leg het op een bord of in een schaal. Pel de ui en het teentje knoflook en snijd deze klein. Fruit de ui en knoflook in de achtergebleven olie. Voeg eventueel iets olie toe. Strooi de bloem over het ui-mengsel en roer goed. Schenk al roerende de wijn en de koffie erbij en laat de massa binden totdat een saus ontstaat. maak de paprika′s schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd ze in blokjes. Doe het vlees terug in de pan. Voeg paprika, zout, peper en de marjolein of oregano toe. Laat het gerecht met het deksel op de pan zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Breng de goulash op smaak met zout en peper. Als U van pittig houdt, voeg dan iets tabasco toe.