CAMEMBERT MET LENDE BIEFSTUK EN RODE WIJN SAUS

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd horizontaal een holte in elk biefstuk en vul biefstukken met Camembert.
  • 2 Maak holte weer dicht met cocktail prikkers.
  • 3 Sorteer uien in boter tot glazig en geurig van smaak.
  • 4 Voeg thijm en rode wijn toe en bring aan kook en reduceer tot een derde van vocht overblijft.
  • 5 Voeg kippenbouillon toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Verdik saus met maïsmeel of maïzena.
  • 7 Zeef saus en warm saus weer op en klopt de boter erdoor. (hou warm) VERDER:
  • 8 Verwarm olie in een koekepan of grillpan en bak biefstukken voor vijf tot zeven minuten (voor rauw) en zeven tot tien minuten (voor medium)
  • 9 Maak biefstukken op smaak met zout en peper. 1
  • 0 Verdeel warme wijnsaus over biefstukjes.

CAMEMBERT MET LENDE BIEFSTUK EN RODE WIJN SAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept