Kaas-bier Fondue

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm het bier in de fonduepan. Voeg de boter en de geraspte kaas toe, en laat de kaas al roerende smelten. Laat het kaas-biermengsel even koken, en breng het op smaak met worcestershiresaus, tabasco en wat zout en peper. Roer de bloem met een beetje water tot een papje en voeg dit al roerend aan het kaas-biermengsel toe. Laat het gerecht nog even zachtjes koken. Roer het ei met de mosterd los. Neem de fonduepan van het vuur en roer er dan het ei doorheen. Houd de kaas-bierfondue op een rechaud warm.

Kaas-bier Fondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept