Visgourmet

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reepjes ZALM , gekruid met zout en verse dille, even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd, een scheutje witte wijn en een lepeltje Room Fris.
  • 2 Reepjes TONG, gekruid met milde kerriepoeder, gebakken met lente-uiringetjes en geschaafde amandelen.
  • 3 Gepaneerde stukjes SCHELVIS in de boter gebakken en geserveerd met koude citroen- of knoflooksaus.
  • 4 Gekookte mosselen, gekruid met fijngeperste knoflook, zout en peterselie, even opgebakken met wat ui-snippertjes en afgemaakt met een scheutje slagroom.
  • 5 Gepelde GAMBA′S, even opgebakken met fijgehakte knoflook en kleine stukjes paprika, afgemaakt met een lepeltje kant-en-klare tomatensaus en bestrooid met fijgehakte peterselie.

Visgourmet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Luxe visgourmet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tien simpele, maar lekkere sauzen voor over je vis
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Luxe visgourmet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tien simpele, maar lekkere sauzen voor over je vis
10 min Bijgerecht
Bekijk recept