Zwitserse Kaasfondue

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook pellen, halveren en hiermee een fonduepan inwrijven. Wijn in de pan schenken en verhitten tot de wijn begint te bruisen. Kaas toevoegen en al roerend met een houten lepel laten smelten. In een kopje de maizena met kirsch gladroeren en door de fondue roeren. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Fondue aan tafel op een brander warm houden. Stukjes stokbrood en evt. stukjes ananas of paprika in de fondue dopen.

Zwitserse Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept