Arroz Caldo

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In a large pot, heat oil and saute garlic (until brown), onion (until transparent) and ginger.
  • 2 Add chicken and patis (fish sauce) or salt.
  • 3 Let simmer for approximately 5 minutes.
  • 4 Add water and rice.
  • 5 Simmer over low heat for 20 minutes or until rice and chicken are tender -- stir constantly to prevent sticking.
  • 6 Add scallion and pepper. Serve hot.

Arroz Caldo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portugese Groenekoolsoep (Caldo Verde)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caldo Verde
30-60 min -
Bekijk recept
Caldo A La Reina
30-60 min -
Bekijk recept

Arroz con pollo
Bekijk recept
Arroz tapado
30 min-
Bekijk recept
Arroz a la cubana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con leche uit Cuba (rijst met melk)
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept