Gepocheerde Rode Poon

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe groenten, kruiden, wijn, water en bouillontablet in een (pocheer)vispan. Laat 20 minuten trekken. Leg de vis in een pocheermandje of in de bouillon. Houd de bouillon tegen de kook aan. Laat de vis in 10 à 15 minuten gaar worden. Laat de vis uitlekken en houd hem warm. Zeef 1/2 deciliter bouillon boven een steelpan. Zet op laag vuur. Klop met een mixer klontje voor klontje de boter erdoor. Neem pan van het vuur. Roer de kervel erdoor. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Gepocheerde Rode Poon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept