Snijd de uien in vieren en hak ze in ca. 1 minuut fijn in de keukenmachine of blender. Voeg tomatenpuree, cashewnoten, garam masala, knoflook, chilipoeder, citroensap, kurkuma, zout en yoghurt toe aan de uien. Mix alle ingredienten in de keukenmachine nog 1 - 1 ? minuut. Verhit de olie in een steelpan, draai het vuur wat zachter en giet het kruidenmengsel uit de keukenmachine erbij. Bak dit ca. 2 minuten en draai het vuur zo nodig nog wat lager. Voeg de verse koriander, rozijnen en kip toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de champignons en het water toe en breng alles aan de kook. Dek de pan af en laat alles ca. 10 minuten koken op laag vuur stoven. Controleer vervolgens of de kip goed gaar is en de saus is ingedikt. Laat alles zo nodig nog even doorkoken. Serveer het gerecht gegarneerd met fijngehakte verse koriander.
Kip In Cashewnotensaus is een recept van Smulweb.nl