Snijd alle groenten in niet te kleine stukjes. Was de groente en laat alles goed uitlekken. Kook water - als e.e.a. kookt de bami erin, opnieuw aan de kook brengen. Houdt het aantal minuten aan wat op de verpakking vermeld staat. Let op: niet langer. Giet de bami hierna af in een vergiet en laat deze schrikken met koud water. Laat het goed uitlekken en giet er wat olie over en meng dit goed door de bami. (zelf maak ik de bami ook wat stuk om geen te lange slierten te krijgen) De 4 eieren vermengen met peper en zout en wat koffiemelk. Goed roeren of kloppen en daarna bakken in een koekenpan tot roerei. Bak de spekreepjes even aan met peper en de knoflookpasta (e.v. gesneden teentjes), doe er dan de gesneden vis- en garnelenballetjes en de garnalen en het roerei erdoorheen. Hussel alles al bakkend even door elkaar. Hierna de uitgelekte groente toevoegen en bak het geheel op laag vuur net zolang tot de groente halfgaar is. Pas hierna doe je de bami er met kleine portie tegelijk doorheen terwijl alles op een laag vuur blijft staan. Voeg naar eigen smaak maggi, en/of peper er aan toe.