Eendenborst Met Oestersaus En Shii-take Pickles

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus alle ingredienten inkoken tot 1/3 van het vocht en op smaak maken met de oestersaus. Voor de shii-take-pickles in de pan alleen het vocht van de Japanse gember opkoken en over de shii-take gieten tot die helemaal onder het vocht liggen. Dan circa 5 minuten laten marineren. Maak tot slot de salade met de vinaigrette: Voeg de in julienne gesneden rettich, het bosje in chinoise gesneden bosui en de gepekelde gember bij elkaar. Giet er een vinaigrette over van een scheutje van het gepekelde vocht, wat sesam- en olijfolie, een beetje limoensap en wat witte verse peper.

Eendenborst Met Oestersaus En Shii-take Pickles is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met pekelvlees & pickles
10 min Snack
Bekijk recept
Blini’s met zalm, saus met witbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pickles van radijs met gember en citroenkruid
Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept