Kal Bi Gim - Rundvlees In Rijstwijn

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus: alle ingredienten voor saus mengen. In pan gemarineerd vlees en helft van saus op zachtvuur aan de kook brengen en zachtjes 2-3 uur laten koken. Rest van saus, dadels en walnoten toevoegen en gerecht nog 5-10 minuten verwarmen tot saus mooi ingedikt is.

Kal Bi Gim - Rundvlees In Rijstwijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi met miesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip yakitori
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kippensoep met oesterzwammen (Torn kha kal)
0 min
Bekijk recept
Ham Met Chorizo
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenspiesjes met groentemie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Kalkoen Met Gestoomde Zalmfilet
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept