Salzburger Goulash

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak -Sijd al het vlees in blokjes van ca 2 cm en doe de stukjes in een kom -Snijd het rookspek in dunne reepjes en doe ze met de losgeklopte eieren ook in de kom -Pel de ui en het knoflookteentje en sipper ze zeer fijn -Verhit de olie in een grote braadpan en bak de ui en knoflook in 4 minuten goudgeel en zacht. Voeg het vlees en het spek toe en bak het vlees (eventueel in gedeelten) 4 minuten op laag vuur -Voeg hieraan de bouillon en wijn toe en vermeng dit alles met basilicum peterselie en oregano. Laat ca 10 op laag vuur zachtjes pruttelen -Voeg dit vlees en bouilonmengsel toe aan de rijst schep nog even door en dek het geheel af -Laat alles in ca 5 minuten door en door warm worden op laag vuur -Breng op smaak met zout en peper en schep het geheel nogmaals om -Serveer direct

Salzburger Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Salzburger Nockerln
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nocklern
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept