Laat de gedroogde paddestoelen en pruimen 30 minuten weken in kokend water en giet ze dan af. Snijd het vlees in blokjes en schep ze door de bloem. Verhit de olie in een grote vuurvaste braadpan en fruit de uien 10 minuten. Schep de uien uit de pan. Bak het vlees in gedeelten in 5 minuten bruin, schep het uit de pan en zet het weg. Voeg de madera toe en laat die al roerende 3 minuten zachtjes koken. Doe het vlees weer in de pan met de ui, zuurkool, tomaten, kruidnagels, kaneel, laurier, dille, porcini en prruimen. Schenk de bouillon erbij en breng het op smaak met zout en peper. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt 2 uur zachtjes koken tot het vlees gaar is. Kook de stoofschotel de laatste 20 minuten zonder deksel, zodat het geheel wat indikt. Strooi de peterselie over het gerecht. Serveer het direct met krieltjes en peterselie.