Deense Gehaktballetjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een braadpan op een matig vuur bruin bakken, scheutke water, laurierblad, (takjes)tijm, citroenschil en port toevoegen en met het deksel op de pan ongeveer 20 minuten sudderen. Balletjes uit de saus halen en warm houden, laurierblad, takjes tijm en citroenschil verwijderen. Saus afmaken door er rodebessengelei door te roeren. Tip als je geen rodebessengelei kan krijgen: cranberries uit potje met een (staaf)mixer pureren, en een scheut van citroensap of (balsamico)azijn toevoegen.

Deense Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept