Riblappen In Romige Uiensaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees door een mengsel van bloem, zout en peper en de majoraan. Verhit de boter in de pan en fruit hierin de plakken ui zacht en glazig. Schep de uien uit de pan . Bak het vlees rondom bruin in het overgebleven braadvocht. Temper de vlam en doe de uien terug in de pan. Maak een mengsel van de zure room, bouillon en de kaas. Schenk het mengsel bij het vlees in de pan . Zet het vuur op de laagste stand Leg de deksel op de pan en laat 2,5 uur zachtjes stoven. Voeg af en toe een scheutje water toe als het vlees te droog wordt. Lekker met pasta en brocolli

Riblappen In Romige Uiensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept