Kaasfondue (zwitsers)

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fonduepan inwrijven met een teentje knoflook, wijn erin en verwarmen op de kookplaat (niet laten koken, dat is foute boel). Knoflook met een pers (dus "fijn") in de wijn doen. Hoeveelheid hangt een beetje af van smaak. Niet overdrijven want dan gaat de knoflooksmaak (en geur) de boventoon voeren.Citroensap toevoegen en vervolgens de (geraspte) kaas beetje bij beetje in de pan doen en voorzichtig roerend laten smelten. Maizena in de kirsch op laten lossen en toevoegen aan de gesmolten kaas. Op smaak brengen met nootmuskaat en peper.

Kaasfondue (zwitsers) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zwitsers Kaasfondue
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitsers Omelet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept