Zet een pan op het vuur en doe er de olijfolie in en laat er wat boter in smelten. Wentel de kikkerbillen door de bloem en bak ze mooi bruin aan. Hak de sjalotjes, knoflooktenen en gember fijn, voeg ze aan de kikkerbillen toe en laat ze even meezweten. Voeg de gevogeltefond en de wijn toe en laat het minimaal 15 minuten pruttelen, om het te laten indampen en om de alcohol te laten vervliegen. Kook ondertussen de pasta al dente. Hak de peterselie en bieslook fijn. Voeg de peterselie, de helft van de bieslook en de mosselen toe en laat het 8-10 minuten sudderen met de deksel op de pan. Breng het op smaak met wat peper en zout. Vul een hoge pan met heet water en een scheutje azijn en breng dit net tegen de kook aan. Breek het ei in een kopje en laat het voorzichtig vanuit het kopje in het water glijden. Het ei zal eerst naar de bodem zakken, maar komt vanzelf weer bovendrijven. Vis de eitjes met de schuimspaan uit het water.
Kikkerbillen Met Mosselen En Eitje is een recept van Smulweb.nl