Verwarm de riblappen licht en haal ze uit de pan. Zeef het vocht. Snijd of pluis het vlees en meng het goed doorelkaar. Breng op smaak met mosterd, bieslook, peper en zout. Leg het in een vierkant bakje en zet er nog een bakje bovenop zodat het onder druk komt te staan. Zet dit 1 uur in de koelkast om op te stijven. Stort het vlees, snijd er mooie repen van en zet het nog 30 minuten terug in de koelkast. Haal de repen hierna door de bloem, door het eiwit en door het panko. Nogmaals door het eiwit en door de panko en licht aandrukken. Snijd de aardappelen vierkant en snijd plakken van 1 cm. Kook ze gaar in het stoofvocht van het vlees. De snijbonen afhalen en met een dunschiller over de lengte lange linten trekken. Kook ze kort. Bak de riblappen goudgeel en verdeel ze over de borden. Leg de aardappelvierkantjes en de snijbonenlinten er bij en schep de chilisaus er omheen
Krokant Gebakken Riblappen Met Aardappel En Snijboonlin is een recept van Smulweb.nl