Hoedjes Uit Calabrie

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-snijd uit deeglap kleine vierkante stukjes deeg van 4 x 4 cm. -vouw de lapjes diagonaal stevig aan een zijde samen, zodat ze aan de ander zijde open gaan staan -leg hoedjes op droge doek en laat het deeg zoveel mogelijk drogen -fruit ui in olie goudgeel en voeg knoflook toe -sprenkel citroensap over champignons en bak even met de uien mee -voeg tomaten toe met peterselie en basilicum -laat mengsel gaar worden -bring in een grote pan veel water met 1 e zout per liter water aan kook met 1 e olie -laat daarin telkens enkele houdtjes vallen en schep ze uit als ze gaar zijn en gaan drijven -leg hoedjes dan op een voorverwarmd schaal -breng champignonragout verder op smaak met zout, peper en aromat -giet ragout over "hoedjes" en serveer direct.

Hoedjes Uit Calabrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met pittige kipfilet uit Calabrië
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep Uit Calabrie
10-20 min -
Bekijk recept
Mosselen Calabrie
0 min
Bekijk recept

Sandwiches van de koe
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodjes gevuld op Griekse wijze
Lunchgerecht
Bekijk recept
Geroosterde paddestoelen
25 min-
Bekijk recept