Creoolse Jambalaya

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de hesp in blokjes. Schil de ui, snij hem in dunne plakjes. Snij de tomaten en de paprika in blokjes. Fruit de garnalen, de chorizo en de ham 5 minuten met een beetje boter in een grote kookpan. Voeg er de ui, de knoflook, de blokjes tomaat en paprika bij en laat 5 minuten stoven. Bestrooi met de kruiden en de peterselie, bevochtig met de bouillon, breng op smaak, bestrooi met cayennepeper. Giet er de rijst bij, meng, laat koken en voeg er tijdens het koken de gesnipperde sjalotten bij.

Creoolse Jambalaya is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept