Basis Deeg Voor Lasagne, Cannelloni En Ravioli

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-zeef bloem met zout in een kom -maak in midden van bloem een kuiltje en schep daar de olie in -leg de eieren ook in de kuiltje -vervang desgewenst de laaste ei met twee halve eischalen met water -roer van midden uit de ei en olie door bloem -kneed bloem tot een zeer gelijkmatig en soepel deeg is ontstaan(8-10 min.) -maak een keukendoek vochtig en laat deeg 30 min. rusten in deze doek -verdeel deegbal in 2 eve grote stukken en leg er een van terug onder doek -bestuif aanrecht met bloem en rol deeg uit tot een vierkant met een dikte van 2+1/2 tot 3 mm -bestrooi een droge keukendoek met weinig bloem leg daar lap deeg op en weer een droge doek erop zodat de deeg niet uitdroogt -herhaal deze proses met de ander stuk deeg (gebruik deeg zoals nodig)

Basis Deeg Voor Lasagne, Cannelloni En Ravioli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept