Snij uit de tonijn filet 4 even grote biefstukken verwarm de grillpan doe de rode wijn in een steelpan met 5 djoeroek blaadjes en kook de wijn in tot dat het bijna stroop is vermeng in de kom de couscous met een beetje thaise curry en zet het geheel onder met warm water leg nu de tonijn in de grillpan en grill er een ruitje op aan 1 kant. roerbak onder tussen de in reepjes gesneden paksoi op smaak brengen met peper en zout. leg de tonijn nog 4 min. in de oven(180 gr} verwarm nu de cous cous met 1 dl water in een pannetje verwarm de brden voor. doe nu de couscous op bord met daarbovenop de roergebakken paksoi.Leg daar boven op de gegrilde tonijn wel even peper en zout er over doen. er om heen nog de rode wijn jus en eetsmakelijk
Nieuwjaarrecept Tonijn Biefstuk Met Pikente Couscous En Rode Wijn Jus is een recept van Smulweb.nl