Nieuwjaarrecept Tonijn Biefstuk Met Pikente Couscous En Rode Wijn Jus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij uit de tonijn filet 4 even grote biefstukken verwarm de grillpan doe de rode wijn in een steelpan met 5 djoeroek blaadjes en kook de wijn in tot dat het bijna stroop is vermeng in de kom de couscous met een beetje thaise curry en zet het geheel onder met warm water leg nu de tonijn in de grillpan en grill er een ruitje op aan 1 kant. roerbak onder tussen de in reepjes gesneden paksoi op smaak brengen met peper en zout. leg de tonijn nog 4 min. in de oven(180 gr} verwarm nu de cous cous met 1 dl water in een pannetje verwarm de brden voor. doe nu de couscous op bord met daarbovenop de roergebakken paksoi.Leg daar boven op de gegrilde tonijn wel even peper en zout er over doen. er om heen nog de rode wijn jus en eetsmakelijk

Nieuwjaarrecept Tonijn Biefstuk Met Pikente Couscous En Rode Wijn Jus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept

Nieuwjaarrecept Aardappel-peer-kaastaartjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Spuma Lamponi (frambozen-spoom)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Champagne Sorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Chinees Zoet Nagerecht
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept