Tomaten-taugesaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pak 4 blikjes met gepelde tomaten en pureer deze in een pan. Zet ze met een beetje water op en gooi er 2 bouillonblokjes bij. Doe in een andere pan de spek bakken met weinig boter en zeker 4 theelepels kerriepoeder. Als de spek klaar is doe deze bij de tomatenpuree. Proef even of de kerrie te proeven is(niet overdreven). Daarna de tauge even laten bakken in de pan en ook bij de tomatensaus doen. Om het geheel af te maken, 4 gekluste eieren erbij en goed blijven roeren. Daarna moet er nog ketjap toegevoegd worden en klaar is het gerecht. De rijst koken en eten maar. Je kan bij het opscheppen nog wat ketjap toevoegen en sambal.

Tomaten-taugesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept