Mijn Eigen Andijvie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de andijvie, en kook ze met aanhangend vocht tot het geslonken is. Uit laten lekken in een vergiet. Olie verhitten in de braadpan en de blokjes hamlap rondom brijn braden.Paprika en pepers toevoegen en even meebakken. Tomaten ontvellen en in partjes mee laten bakken. Bouillonblokje er over verkruimelen en de tomatenpuree meebakken. Andijvie toevoegen, als de saus te dik blijft, wat water toevoegen. Laten stoven tot de hamlappen gaar zijn. Zout naar smaak toevoegen.

Mijn Eigen Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Winterasperges
30 min-
Bekijk recept