Vietnamese Loempia's (Cha Gio)

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een loempiavel als een ruit voor je neer. Leg een hoopje vulling bijna bij de onderste punt en sla de punt over de vulling. De punten links en rechts naar binnen slaan en de het loempia-vel verder als een rolletjes oprollen. De bovenste punt met het bloem/water-papje vastplakken. Wil je de loempia′s invriezen zorg dan dat ze niet strak tegen elkaar liggen en leg tussen een eventuele 1e en 2e laag een vel aluminiumfolie. Je kunt de loempia′s ook eerste licht voorfrituren en dan invriezen. De loempia′s frituren tot het velletje goudgeel en knapperig is.

Vietnamese Loempia's (Cha Gio) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gateau di patate (aardappeltaart)
1 uur-
Bekijk recept
Polpettone al forno alla Gio (Gehakt uit de oven alla Gio)
1 uur-
Bekijk recept
Cha Gio
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Nem, Chà Giò, Springrolls, Vietnamese Loemp
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept