Chinees Geroosterd Varkensvlees

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de sojasaus, sherry, sesamolie, zout, gember sap, honing, suiker en knoflook in een schaal.
  • 2 Doe het vlees hierbij en laat het minstens 6 uur in de koelkast marineren, waarbij het vlees wel een paar keer gekeerd moet worden.
  • 3 Leg vlees op een rooster in een braadslede.
  • 4 Rooster het op 180*C voor 40 min. of tot gaar en knapperig is. Waarbij vlees regelmatig met de sappen uit braadslee bedropen moet worden.
  • 5 Snij vlees in plakken en leg op warme schaal. (kan warm of koud opgediend worden)

Chinees Geroosterd Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept