Varkensvlees Met Gember En Limoen-mierikswortelsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de blokjes varkensvlees met alle ingredienten (behalve de limoen-mierikswortelsaus) door elkaar en laat minstens 2 uur in de koelkast marineren, roer af en toe om. Verwarm de oven voor op 180 o C. Doe het vlees in een ingevette ovenschaal en zet die een uur in de oven. Schep het vlees onder het bakken af en toe om. Serveer het knapperig gebakken vlees met de limoen-mierikswortelsaus en een timbaaltje rijst. Garneer met een plakje limoen.

Varkensvlees Met Gember En Limoen-mierikswortelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmfilet met bieslook en mierikswortelcrème
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer
10 min
Bekijk recept
Haring-bietensalade met veldsla en mierikswortel
10 min
Bekijk recept
Varkensfilet met mierikswortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept