Visschotel Met Kerrie En Room

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Water aan de kook brengen, vis erin leggen, zout toevoegen en op een laag vuur ?10 minuten laten koken. Boter verhitten en de bloem er door roeren. De kerrie erover strooien en de roux afblussen met een deel van de visboouillon. De rest van de bouillon erbij gieten met de vis en de stukjes tomaat. De slagroom toevoegen en voorzichtig door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

Visschotel Met Kerrie En Room is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept