Exotische Stoofpot Met Ketjap En Verse Gember

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



3. Verhit de olie in een braadpan, zet het vuur laag en bak de kalfslapjes aan beide kanten zachtjes bruin.

4. Haal het vlees uit de pan en leg ze in de slow-cooker.

5. Bak de ui in de olie zachtjes glazig (ca. 3 minuten).

6. Roer de tomatenpuree, de gember, de knoflook en de ketjap erdoor en bak het geheel nog 1 minuut.

7. Schenk er 2 dl vleesbouillon en 1 1/2 dl rode wijn bij, en laat nog 1 minuut pruttelen.

8. Schenk de saus over het vlees in de slow-cooker.

9. Voeg peper en zout naar smaak toe. 10. Leg het deksel op de slow-cooker en stoof het vlees 1 uur op high en ca. 5 uur op low. 11. Leg het vlees op een voorverwarmde schaal en bestrooien met de fijngehakte peterselie.

Exotische Stoofpot Met Ketjap En Verse Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept