Babi Ketjap

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Op hoog vuur olie in pan verhitten en in blokjes gesneden hamlappen hierin rondom dichtschroeien.
- Vlees bestrooien met zout en peper en mooi bruin braden.
- Vuur halfhoog en knoflook boven pan uitpersen en uitje toevoegen en in twee minuten glazig laten worden.
- Tomaat toevoegen en ook even meebakken.
- Maggieblokje fijnknijpen en erdoor roeren.
- Ketjap en water toevoegen.
- Dit geheel nu op laag vuur 15 minuten zachtjes laten pruttelen.
- Maizena met 1/2 kopje water vermengen en daarna aan het vleesmengsel toevoegen, op hoog vuur even in laten dikken.
- Indien nodig voor meer jus nog iets water toevoegen.

Babi Ketjap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept