Halloweenrecept Flensjes Met Maine-kreeft, Salade Van Erwtscheuten En Gember

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de kreeftenglace. Verhit de olie en bak er de pantsers 4 minuten in. Voeg tomaat, wortel, tijm en water toe en laat 1 uur pruttelen. Zeef de bouillon en laat inkoken tot een dikke saus of glace. Snij het kreeftenvlees in blokjes en meng met bieslook, sjalot, 1 eetlepel kreeftenglace en mascarpone. Kruid met peper en zout. Maak flensjes en laat afkoelen. Vul de flensjes met de kreeftenvulling en maak er pakketjes van. Centrifugeer het sap uit de wortelen en de gember en breng aan de kook. Schuim af en laat 12 tot 15 min. pruttelen tot een brij ontstaat. Voeg de room toe en roer er de blokjes boter een na een onder. Mix tot een emulsie. Verwarm de kreeftenpakketjes 8 tot 10 min in een oven van 180 ?C. Meng de olie en sjalot luchtig onder het erwtengroen en kruid met peper en zout. Lepel de wortelemulsie op de borden, schik er de pakketjes op en daarop het slaatje. Werk af met wortelpoeder.

Halloweenrecept Flensjes Met Maine-kreeft, Salade Van Erwtscheuten En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Halloweenrecept Pompoensoep Met Feta En Munt
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Verse Pompoensoep
30-60 min -
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoensoep
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoensoep Met Eendenborst En Notenolie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept