Verdeel het brood in kleine stukjes en leg die een par minuten in de melk. Knijp het brood goed uit. en prak het door het ei erdoor met een vork. Kneed het brodmengsel door het gehakt, breng op smaak met tijm, worcestersaus, zout en zwarte peper. Maak je handen vochtig met water en draai balletjes zo groot als een golfballetje. Verhit de boter met een betje olijfolie on een koekenpan. Bak de ballen op middelmatig vuur rondom bruin. Draai het vuur laag en laat ze 10 minuten garen. Halveer de uien en snijd de helften over de breedte in repen. Verwarm de olie en fruit d uien in 5 minuten glazig en zacht. Voeg de honing toe en blus af met balsamico-azijn en rode wijn. Laat alles 15 minuten zachtjes koken tot het licht en stroperig is. Was de courgette, snijd de uiteinden eraf. Verdeel hem in stukken van ong 2 cm breed. Verwijder het zachte zaadgedeelte, zodat er een "bakje"onstaat. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan, bak de courgettes op lag vuur lichtbruin en gaar. Kruid beide kanten met zout en peper.
Courgette Gevuld Met Gehaktballetjes En Rode Uiensalsa is een recept van Smulweb.nl