Romige Caesarsalade

6
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe voor de dressing de mayonaise, het citroensap, de knoflook, de mosterd en de ansjovisfilets in de blender of in een kleine foodprocessor. Voeg eventueel voor een dressing met een sterkere smaak de overige ingredienten toe. Laat draaien tot het een gladde saus is. Deze moet een romige consistentie hebben om de slabladeren te bedekken. Mocht de saus te dik zijn dan kan hij met wat water worden verdund. De dressing kan zo worden gebruikt of door een fijne zeef geroerd. Er is geen zout en peper gebruikt, omdat de ansjovis en de tabasco goede vervangers zijn. Sla de slabladeren droog en trek ze in stukjes. Schep ze goerd om met de dressing en voeg de geraspte of geschaafde Parmezaanse kaas toe.

Romige Caesarsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept