Marokkaanse Schotel

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en snijdt ze in schijven. Leg de aardappelen op de bodem van een diepe ovenschaal. Rul het gehakt samen met de kaneel, komijn en koriander. Snij de ui in kleine stukjes en bak deze mee. Voeg de nader ingredienten toe samen met 1 dl. water en laat het geheel een kwartier op laag vuur pruttelen met de deksel op de pan. Neem de pan van het vuur en schep het gehaktmengsel bovenop de aardappelen. Dek de ovenschaal af met de bladerdeeg en bak de schotel volgens de aanwijzingen op de bladerdeegverpakking.

Marokkaanse Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept