Stoofvlees Met Amandelsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het vlees in een braadpan en voeg er de uien aan toe met saffraanpoeder, zout, peper, lacama, kaneel, peterselie, sinaaappel- of citroenschil en schenk over dit alles de olijfolie. Leg het deksel op de pan en verwarm de inhoud boven matig vuur gedurende 15 minuten. Roer regelmatig in de pan. Voeg vervolgens 8 dl heet water toe. Leg het deksel terug op de pan en laat het vlees zolang stomen tot het gaar is. Voeg er als het vlees gaar is de amandelen aantoe en laat deze nog even meestoven.

Stoofvlees Met Amandelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met reuzengarnalen in amandelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met dadel-amandelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in saffraan-amandelsaus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met kiprollade in kerriesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept