Kefta M'chermela Bel Besla

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij, voor de saus, de uien in fijne halve maantjes. Stoof ze in een pan of een tagine in boter of olie tot ze glazig worden. Voeg gember, saffraan, suiker, zwarte peper, zout en de fijngehakte peterselie toe en bak even mee. Blus met 250 ml. water en laat zachtjes pruttelen. Draai kleine balletjes ter grootte van een walnoot, van het gehakt. Schik ze mooi in de tagine en overgiet met het citroensap. Zet het deksel er op en kook ze in een paar minuten gaar. Giet er vervolgens de hete saus overheen en warm alles goed door

Kefta M'chermela Bel Besla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse Oliebollen.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Duivekater
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Char Siu Bau
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Maanzaadkrans (Poolse Strucla)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Kefta’s snel gemaakt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kefta's snel klaar met kerstomaten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Kefta Met Eieren
20-30 min -
Bekijk recept