Couscous Met Rozijnen En Biefstukreepjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui, de worteltjes, de courgette en tomaten 3 minuten al omscheppend. Voeg ca. 3 dl heet water, de bouillontablet het gemberpoeder, de saffraan met het weekvocht, het kaneelpoeder en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook. Laat alles in ca. 15 minuten gaar stoven. Voeg na 5 minuten stoven de kikkererwten toe. Breng intussen 4 dl water met wat zout aan de kook. Doe de couscous in een ruime kom en schenk het water erover. Laat de couscous 5 minuten wellen (het water moet allemaal opgenomen zijn). Wrijf de couscous tijdens het wellen met een lepel los. Verwarm de couscous al omscheppend met 30 gr boter. Schep er zout en koriander naar smaak door. Rooster gelijktijdig de biefstukreepjes op een bakblik onder de hete grill in 3-5 minuten bruin. Schep ze halverwege de bereidingstijd om en bestrooi ze met zout naar smaak. Verdeel de groenten en de biefstukreepjes over de couscous.

Couscous Met Rozijnen En Biefstukreepjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept