Bak de ui, de worteltjes, de courgette en tomaten 3 minuten al omscheppend. Voeg ca. 3 dl heet water, de bouillontablet het gemberpoeder, de saffraan met het weekvocht, het kaneelpoeder en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook. Laat alles in ca. 15 minuten gaar stoven. Voeg na 5 minuten stoven de kikkererwten toe. Breng intussen 4 dl water met wat zout aan de kook. Doe de couscous in een ruime kom en schenk het water erover. Laat de couscous 5 minuten wellen (het water moet allemaal opgenomen zijn). Wrijf de couscous tijdens het wellen met een lepel los. Verwarm de couscous al omscheppend met 30 gr boter. Schep er zout en koriander naar smaak door. Rooster gelijktijdig de biefstukreepjes op een bakblik onder de hete grill in 3-5 minuten bruin. Schep ze halverwege de bereidingstijd om en bestrooi ze met zout naar smaak. Verdeel de groenten en de biefstukreepjes over de couscous.
Couscous Met Rozijnen En Biefstukreepjes is een recept van Smulweb.nl