Marokaans: Harsa

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom de semoule met de suiker, snuf zout, de gesmolten boter en de olie. giet er een scheutje water bij en kneed tot een samenhangend deeg ontstaat. bestrooi het met een beetje semoule en vorm een deegbal. druk deze plat en strooi er steeds wat semoule overheen om kleven te voorkomen. rol het deeg uit tot een plak van ca. 1 cm dik. bak hem in een Marokaanse koekepan (farah) goudbruin.

Marokaans: Harsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Harsa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Marokaans Stoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Melui
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Beghrir
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept