Marokkaanse Kikkererwtenschotel Met Lamsvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In vergiet kikkererwten uit laten lekken. In braadpan olie verhitten. Lamsvlees in ca. 3 a 4 minuten bruin bakken. Ui, knoflook en kruidenmengsel erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Kikkererwten, tomatenblokjes met vocht en ca. een halve liter water erdoor scheppen. Alles aan de kook brengen en met deksel schuin op de pan in ca. 1,5 uur zachtjes gaarkoken, de kikkererwten moeten wel stevig blijven. Muntblaadjes fijnhakken en op laatste moment toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met couscous of rijst.

Marokkaanse Kikkererwtenschotel Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept