Rode Uienbrood Met Italiaanse Kruiden

0
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

30 gr boter smelten. Uien met kruiden, zout en peper ca. 45 minuten zachtjes bakken. Intussen ansjovis in dunne reepjes snijden. In melk weken. Van mix voor witbrood met 3 dl handwarm water en rest van boter deeg maken en ca. 15 minuten laten rijzen volgens gebruiksaanwijzing. Pistachenoten grof hakken. Noten door deeg kneden en weer ca. 15 minuten laten rijzen. Oven voorverwarmen op 200 graden C. Deeg in pizzavorm of op bakplaat dun uitrollen. Met uien bedek- ken. Garneren met uitgelekte reepjes ansjovis en olijven. Deegrand met ei bestrijken. Brood in oven ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken.

Rode Uienbrood Met Italiaanse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept