Fegato Con Marsala

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan een klontje roomboter met 1 eetlepel rozemarijnblaadjes verwarmen, dan kippenlevers erbij. Even bakken, ze moeten nog roze van binnen zijn, dan uit de pan halen. Dan de kalfsleverblokjes ook even bakken en afblussen met marsala, even aan de kook brengen en dan in de blender stoppen samen met de kippenlevers. Dit in de blender pureren, even laten afkoelen, boter erbij, cognac en cointreau erbij en een scheut slagroom. Dan in een vorm gieten en op laten stijven in de koelkast. Garneren met een takje rozemarijn. Eventueel afsluiten met een geleilaagje van gelatine met marsala.

Fegato Con Marsala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Crostini fegato
20 min Snack
Bekijk recept
Fegato alla Veneziana
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sfoglia con crema fegato (bladerdeeg met kippenlevermousse)
40 min
Bekijk recept
Fegato Alla Veneziana
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept