Zoek
Tomaatsoesjes Met Geitenkaasmousse
6
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g boter
1/4 tl zout
1 dl water
60 gr bloem
1 tl oregano
2 eieren
50 g stukjes gedroogde tomaat
150 gr zachte geitenkaas
75 g volle kwark
1 el fijngeknipte bieslook Hulpmiddelen Ingevette bakplaat Hulpmiddelen - Ingevette bakplaat Voorbereiding Oven voorverwarmen op 220 gr.
50 gr boter
zout en water verwarmen tot de boter smelt
bloem en oregano toevoegen en roeren tot deegbal van de bodem loslaat
van vuur af een voor een de eieren erdoor roeren
blijven roeren tot het deeg glanst
dan de gedroogde tomaat erdoor roeren.Op bakplaat 20 bergjes deeg scheppen
in midden van oven soesjes in ca 20 min afbakken. Laten afkoelen
Geitenkaas
volle kwark en bieslook mengen
soesjes ermee vullen Bereidingswijze Zie
Bereiding
Zie boven
Tomaatsoesjes Met Geitenkaasmousse is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Polonaise-gebakjes
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van geitenkaas met paprika's
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasmousse met peer en speculoos
25 min
Nagerecht
Bekijk recept