Snijd de korsten van het brood. Snijd het brood in kleine blokjes. Bak die in een hete oven lichtbruin. Spreid ze uit op een groot bakplaat. Hak de vis en de garnalen fijn. Meng dit met zout,peper,eiwitten,fijngehakte gember en de maizena goed door elkaar. Maak van het mengsel balletjes van 4 cm. doorsnede. Rol deze over de broodblokjes. Verhit de olie in een frituurpan. Leg de balletjes er een voor een in. Keer ze met een schuimspaan tot ze gelijkmatig bruin zijn en bak ze in ca 2 min. Schep ze uit en laat ze uitlekken. Bak ze daarna nog een minuut in de olie. Goed laten uitlekken. Serveer de balletjes met een goede kwaliteit sojasaus,ketchup of chilisaus als dipsaus.
Knapperige Garnalenballetjes is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van Chinese garnalenballetjes in tomatensaus