Indiase Bananen-relish (Kela Nu Raita)

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In plaats van mosterdzaad kunt u ook mosterdpoeder gebruiken. Plet de helft van de mosterdzaadjes met de bolle kant van een lepel. Roer in een schaal de yoghurt met de geplette mosterdzaadjes, de suiker en het zout door elkaar. Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Schep de bananen door de yoghurt. Strooi de rest van de mosterdzaadjes erover.

Indiase Bananen-relish (Kela Nu Raita) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak op Indische wijze en raita met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentekoekjes met raita
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept