Gado Gado - Indonesische Groentensalade Met Pindasaus

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkool, broccoli, sperziebonen en worteltjes beetgaar. Spoel ze af met koud water. Laat de groenten uitlekken en afkoelen. Fruit het sjalotje in de olie zacht en glazig. Voeg de knoflook toe. Maak de pindasaus volgens gebruiksaanwijzing. Roer het sjalotje, knoflook en sambal door de pindasaus. Verdun de saus met extra water. De pindasaus moet de dikte van karnemelk hebben. Leg de verschillende groenten en halve eieren op een grote schaal. Geef de pindasaus er warm of koud bij.

Gado Gado - Indonesische Groentensalade Met Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado-gado
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado-gado met tofu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept