Daging Boemboe Bali

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie verhitten en roerbak de peper, ui, knoflook en trassi een minuutje of

3. Doe het vlees erbij en bak het rondom bruin en voeg het zout toe over het vlees. Voeg 2 dl heet water toe en meng er de tamarindepasta, salam of laurierblaadjes, sereh, djeroek-poeroet of citroenschil, goela djawa of basterdsuiker en de ketjap erdoor. Laat het vlees in minimaal 2 uur afgedekt zachtjes door en door gaar worden. Verwijder dan de salm of laurier en djeroek-poeroet of citroenschil.

Daging Boemboe Bali is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boemboe bali
Bekijk recept
Telor boemboe bali - gekookte eieren in chilisaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indische salade met knapperige sajoerboontjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balinese kip
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semoor Daging
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept