Laat de ananas uitlekken. Doe de bodemmix, de boter en het water in een hoge beslagkom en kneed het geheel met een mixer met kneedhaken tot een soepel deeg. Laat het deeg in de kom, afgedekt met plastic, 15 minuten bij kamertemeperatuur rijzen. Snijd de kipfilet, spek, ananas en banaan klein en snipper de uien. Strooi wat kerriepoeder over de kipfilet. Bekleed de bodem en de rand van de vorm met een dun laagje deeg. Verhit wat boter of otie in een koekenpan en bak de stukjes kip gaar. Haal de kip uit de pan, fruit de ui en de knoflook en bak daarna het spek mee. Voeg de kipfilet weer toe en warm alles goed door. Giet het vocht af, neem de pan van het vuur en schep de ananas, banaan en kokos door het mengsel. Verdeel het mengsel over de deegbodem. Doe de melk en de eieren in een hoge bestagkom en klop het geheel 2 minuten met de mixer met garden op de hoogste snelheid. Voeg de sausmix toe en klop het mengsel nog 1 minuut. Giet de saus over de vulling. Bak de quiche in 35-45 minuten gaar en goudbruin.