Taart Van Verse Zalm, Gekruid Met Dille

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een visbouillon van 2 dl. water en een visbouillonblokje. Laat afkoelen. Snijd de zalm in overlangse repen. Leg de zalmrepen in een ovenschaal en overgiet met de visbouillon. Laat gedurende 3 minuten garen in de magnetron op 700 watt. Haal de zalmrepen ui de ovenschaal en laat ze uitlekken op een handdoek. Laat een beetje afkoelen. Verwarm de oven ondertussen voor op 225?C. Smeer een taartvorm van 22 cm. doorsnede in met boter. Leg het bladerdeeg erin en prik goed in met een vorm. Klop 1 ei. Smeer de randen van het bladerdeeg in met het opgeklopte ei. Klop de 2 resterende eieren los met de room en de witte wijn. Kruid met peper, zout en de gesneden dille. Schik de zalmreepjes op de bodem van de taart en overgiet met het eimengsel. Plaats in de oven met een warmte van 225?C 200 watt (ontdooistand). Laat 15 minuten bakken. Haal uit de oven, versier met enkele takjes dille en serveer warm.

Taart Van Verse Zalm, Gekruid Met Dille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept