Haring Met Azijn

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk 4 verse haringen van binnen met ansjovispasta en strooi er dille over. Paneer de haring met een mengsel van paneermeel, meel en zout en bak 5 minuten per kant. Kook 2? dl azijn, 3 lepels suiker, 4 gekneusde pimentkorrels en 4 witte peperkorrels met 2? dl zout water, laat afkoelen. Doe de haring in een schaal en giet de marinade erover. Zet afgedekt minstens 2 uur in de koelkast. Serveer de haring met gehakte dille. Smaakt na 2-3 dagen het best.

Haring Met Azijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept