Boterhamtaart

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de boven- en onderkant van het brood af (de korsten) en snij het brood horizontaal in 4 - 5 lagen Snij de ham of metworst en eieren in heel kleine stukjes Mix de boter/ margarine tot het stroperig wordt ("soepel") en voeg hieraan vlees, eieren en kruiden naar smaak toe Voeg de kermaviili/ yoghurt toe en roer het geheel tot het een zacht mengsel wordt Voeg de Worcestersaus en peper toe (naar smaak) Doe het mengsel op elke broodlaag en druk deze zachtjes op elkaar Doe de taart in aluminiumfolie of vochtig boterhampapier en laat dit gedurende 5 - 6 uur inwerken in de koelkast Meng de mayonaise en tomatensaus en bedek de taart met dit mengsel Versier de taart met de halve olijven en de peterselie Om de taart te serveren dient u deze in stukken te snijden

Boterhamtaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boterhamtaart, Garnalen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boterhamtaart, Garnalen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Boterhamtaart, Garnalen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boterhamtaart, Garnalen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept